fbpx

KASVIHUONE -PODCAST

Kasvihuone-podcast tuo lähellesi kasvihuoneessa kasvatetut kukat, vihannekset ja yrtit sekä niiden parissa työskentelevät ammattilaiset.

Podcastissa pääset kuuntelemaan puutarha-alan asiantuntijoita, joiden kanssa paneudutaan maukkaisiin, tuoksuviin ja kauniisiin aiheisiin. Vieraita haastattelemassa Puutarha&kauppa -lehden pirskahteleva toimittaja Anu Pirhonen. Käydäänpä kasvihuoneeseen!

Kuuntele uusin jakso (Huom! Jos kuuntelet mobiililaitteella, klikkaa ”Listen in browser”, jos sinulla ei ole SoundCloud-sovellusta. Podcast lähtee käyntiin parin sekunnin kuluttua klikkauksesta):

Kuka on kurkkusi kasvattanut? Nyt pääset tutustumaan lähiviljelijöihin! Miten kaksi nuorta kaverusta päätti aikanaan alkaa viljellä lähiruokaa? Millaista on yrittää kaverin kanssa? Mitä viljelijä miettii asiakkaiden toiveista? Syökö viljelijä kuormasta? Ja tärkeä kysymys kurkunviljelijöille: kummasta päästä kurkun syöminen pitää aloittaa?

Lähiruuasta juttelemassa toimittaja Anu Pirhosen kanssa tämän vuoden laatutuottajiksikin palkitut Hortiherttua Oy:n Toni Tanner ja Jani Lindman.