fbpx

Warning: file_get_contents(https://www.puhtaastikotimainen.fi/wp-content/themes/sst-wp-bs/gallerySlickIntegration.html): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /var/www/html/wp-content/themes/sst-wp-bs/page.php on line 131

Kasvihuone-podcast: Kaupunkiviljely

Kasvihuone-podcast tuo lähellesi kasvihuoneessa kasvatetut kukat, vihannekset ja yrtit sekä niiden parissa työskentelevät ammattilaiset.

Podcastissa pääset kuuntelemaan puutarha-alan asiantuntijoita, joiden kanssa paneudutaan maukkaisiin, tuoksuviin ja kauniisiin aiheisiin. Vieraita haastattelemassa Puutarha&kauppa -lehden pirskahteleva toimittaja Anu Pirhonen. Käydäänpä kasvihuoneeseen!

Kasvihuone-podcast on osa Kauppapuutarhaliiton 100-vuotisjuhlintaa.

Kuuntele uusin jakso (Huom! Jos kuuntelet mobiililaitteella, klikkaa ”Listen in browser”, jos sinulla ei ole SoundCloud-sovellusta. Podcast lähtee käyntiin parin sekunnin kuluttua klikkauksesta):

Miten ja miksi kaupungeissa tulisi tuottaa ruokaa? Mitä hyötyä vertikaaliviljelystä, eli kerrosviljelystä on? Miten ruokaa saadaan tulevaisuudessa? Minkälaisissa paikoissa ja mitä kasveja keskellä kaupunkia voi viljellä? Miksi ruokaa tulisi tuottaa mahdollisimman lähellä? Mistä lähtevät puutarhayrittäjän hullut ja innovatiiviset ideat? Miksi suomalaiset ovat niin ylivoimaisen hyviä viljelemään? Pitäisikö kaupunkisuunnittelussa ottaa huomioon tulevaisuuden ruuantuotanto?

Muun muassa näistä aiheista keskustelemassa toimittaja Anu Pirhosen kanssa Robben Pikku Puutarhan viljelijä ja yrittäjä Robert Jordas sekä Kauppapuutarhaliiton toiminnanjohtaja Jyrki Jalkanen.