Lindrothin puutarha

Lindrothin Puutarha Deliverde on Maariassa, 8 km Turun keskustasta, sijaitseva perheyritys, joka tuottaa laadukkaita isoja salaatteja ja vihanneksia. Valikoimasta löytyy myös runsaasti erilaisia yrttejä. Vaativinkin kulinaristi löytää suosikkinsa Lindrothilta.

Yrittäjät: Liisa, Hannu ja Eero Lindroth (yläkuvassa Eero ja Maija Lindroth)
Perustamisvuosi: 1996
Henkilökunnan määrä: 10-30 riippuen vuodenajasta
Kasvihuoneala: 1 hehtaari (yhdessä Eeron kanssa)
Päätuotteet: Salaatit ja yrtit
www.deliverde.fi
Facebook

”Suomalainen kasvihuonetuotanto tekee meille kaikille suomalaisille hyvää: tervellistä, maukasta, kaunista. Lisäksi se edistää suomalaista taloutta! Parasta työssämme on ehdottomasti vapaus ja vastuullisuus. Lisäksi kumppanuus mukavien asiakkaiden kanssa on hienoa. Työn jälki näkyy heti, mikä antaa pontta tekemiselle. Olemme perheyritys, jossa lapset ovat mukana puolisoineen.

Pyrimme vaalimaan laatua ja vastuullisuutta kaikessa, mitä teemme. Meillä on tiivis yhteistyö monien hyvin suosittujen ravintoloiden kanssa. Lisäksi meillä on myös torikauppa Turun torilla.

Ehdimme työnteolta toki muutakin. Harrastamme ravintoloita Suomessa ja maailmalla. Ravintolakäynneistä saa paljon irti, sillä niistä ei saa pelkästään ruokaa vaan kokonaisvaltaisen elämyksen.”

Basilika valmistumassa.
Salaatit ja yrtit kasvavat hehtaarin alalla.
Innokas jengi koolla.
Työntekijä Maryna Chvercaliuk työn touhussa.
Lindrothin yrteillä on kokoa.