Kannuksen kauppapuutarha Oy

Kannuksen Kauppapuutarha viljelee kotimaisia kasviksia jo toisessa sukupolvessa. Puutarhan toiminnasta vastaava Aleksi Hauhtonen on kehittänyt ja nykyaikaistanut tuotantomenetelmiä.

Yrittäjä: Aleksi Hauhtonen
Sijainti: Kannus
Perustamisvuosi: 1977
Henkilökunnan määrä: 16
Kasvihuoneala m2: 8500
Päätuotteet: kurkku ja salaatti
Myynti: vain jälleenmyyjille/tukkuun
www.kannuksenkauppapuutarha.fi
Facebook

”On kunnia-asia jatkaa perheyrityksen toimintaa tuottamalla puhtaita ja tuoreita vihanneksia suomalaisten ruokapöytiin.

Työn monimuotoisuus on rikkautta. Saan olla siellä missä minua eniten tarvitaan, oli kyseessä sitten myyntityö, viljely tai erilaiset huoltotyöt. Kuluttujien ja kauppiaiden positiivinen palaute tuotteistamme antaa valtavasti energiaa ja uskoa tulevaisuuteen.

Minun puutarhallani näkyy perinteikkyys ja uudistuminen sopivassa suhteessa. Perheyrityksessä korostuu molemmin puolinen kunnioitus sukupolvia kohtaan. Arvostan vanhempieni tekemää työtä ja siitä on hyvä jatkaa ja viedä yritystä eteenpäin. Minun puutarhallani asioita tehdään ja kehitetään aina siten, että tuotteen laatu on etusijalla.

Työltä ehtii toki muutakin. Olin nuorempana todella aktiivinen rullalautailija. Uskallan väittää, että vieläkin frontsideolliet ja flipit pyörivät kuin nuorena. Onhan minulla tälläkin hetkellä ehjä lauta kotona, mutta sen rinnalle on nyt tullut myös tasapainoskootteri. Lisäksi nuoruuden harrastuksista on säilynyt elämässäni lumilautailu ja salibandy. Uusia harrastuksia on tullut tennis ja golf.”

Kasvustolla on tilaa 8500 neliön alueella.
Koko jengi kasassa.
Kurkun alkuja.
Valmiina kauppaan.