Famifarm Oy   

Famifarm Oy tarjoaa Järvikylä-tuotemerkillä suomalaisille suomalaisia, puhtaita ja ympäri vuoden tuoreena saatavilla olevia ruukkusalaatteja- ja yrttejä. Vuosien saatossa valikoima on laajentunut ja he pyrkivät vielä tänäkin päivänä tuomaan markkinoille vähintään yhden uutuuden vuodessa.

Sijainti: Joroinen
Yrittäjät: Albert Grotenfelt ja Caroline Grotenfelt-Fyhr
Perustamisvuosi: 1987
Henkilökunnan määrä: 120
Kasvihuoneala: n 5,5 ha
Päätuotteet: ruukkuvihannekset
Myynti: vain jälleenmyyjille
www.jarvikyla.fi 
Facebook

Miksi haluat kasvattaa vihanneksia meille muille suomalaisille?
– Haluamme inspiroida suomalaiset käyttämään salaatteja ja tuoreita yrttejä rohkeasti. Ne tuovat elävinä kasveina kokonaisvaltaisesti mielihyvää – tuoksullaan, maullaan ja värillään.

Mikä on parasta työssäsi?
– Monipuolisuus  –  tuoksuvat, värikkäät ja hyvää tekevät tuotteet sekä iloiset, motivoituneet ja ammattitaitoiset työkaverit ja asiakkaat.

Mikä on erityistä juuri sinun puutarhassasi?
– Olemme alusta asti panostaneet laadun ja teknologian lisäksi omaan tuotemerkkiin. Järvikylä on valittu yhdeksi Suomen arvostetuimmaksi tuotemerkiksi, mitä kovasti arvostamme. Vuosien laatu- ja markkinointityö tuo näkyvyyttä ja vastuuta.

Kerro jotain muuta puutarhurin elämästä?
– Olimme Albertin kanssa jo teinejä, kun isämme Kalle muutti perinteisen maatilan kasvihuoneyritykseksi. Emme ole kasvaneet perinteiseen yrittäjäperheeseen, mutta muutaman muualla vietetyn työvuoden jälkeen, päädyimme kumpikin töihin perheyritykseemme, jossa nyt viihdymme hyvin. Albert harrastaa tennistä ja metsästystä, minä olen frankofiili rennolla otteella, käsillä tekeminen, liikunta ja lukeminen rentouttaa mielen 🙂