OSALLISTU JA VOITA!

Kotimaisista kasvihuonevihanneksista valmistuu moni herkku. Äänestä kuudesta reseptistä suosikkiasi, voit voittaa Verso Designin keittiötekstiilejä (arvo 59,80 €).

KISAILE HETI

UUTTA ILMETTÄ VERKOSSA

Puhtaastikotimainen.fi ja vihannes.net yhdistyivät. Tarjolla on laaja reseptiarkisto sekä runsaasti tietoa kotimaisista kasvihuonevihanneksista ja -viljelystä.

TUTUSTU

KURKKUA KOKO KESÄN

Kotimainen kurkku sopii leivän päälle ja salaattiin, mutta myös juomiin, säilöttäväksi tai lämpimiin ruokiin. Tiesitkö muuten, että suomalaisten suosikki on kotoisin alun perin Pohjois-Intiasta?

LUE LISÄÄ

TUORETTA LÄHIRUOKAA

Kesällä vihannesten popsiminen lisääntyy melkein huomaamatta. Suomalaiset kasvihuonevihannekset ovatkin tutkitusti terveellisiä, tuoreita ja turvallisia – sen takaa sirkkalehtimerkki.

LUE LISÄÄ

FACEBOOK

INSTAGRAM

Seuraathan Puhtaasti kotimaista myös Facebookissa? Tarjolla on ajankohtaisia vinkkejä, reseptejä, kuvia ja muuta mukavaa.


TUTUSTU

Puhtaasti kotimaiset kasvihuonevihannekset
löydät myös Instagramista.
#puhtaastikotimainen


TUTUSTU

Sirkkalehtimerkki on suomalaisten puutarhatuotteiden laatumerkki, joka takaa tuotteen kotimaisuuden. Suosimalla Suomessa kasvatettuja kukkia tuet myös kotimaista työllisyyttä ja hyvinvointia.

SEURAA MEITÄ 

Osoitelähde: Kauppapuutarhaliitto ry, Larin Kyöstin tie 6, 00650 Helsinki